Noodhulpreis naar Zhytomyr (25-01-23)

Vandaag is er weer een bus vol goederen geladen om vannacht te vertrekken richting Zhytomyr. Hendrik en Kees brengen de spullen. Dit betreft bloem, houdbaar voedsel, generatoren, bijbels, huishoudelijke apparatuur en kleding. Wij leveren vraaggestuurd en brengen de spullen zelf naar Oekraine naar onze tussenpersonen. Zij zorgen vervolgens voor verdere distribuering.

We lijken ondertussen wat aan deze verschrikkelijke situatie te wennen, maar niets is minder waar. Hulp is nog steeds onontbeerlijk en we blijven daarom een beroep doen op uw hulp en giften. In de vorm van spullen/houdbaar voedsel mag dat zeker ook! Op deze site staat een lijst met voorbeelden.

 Elke keer zijn we weer verrast door een volle bus al merken we wel dat de stroom goederen vermindert.

 Onze dank en de dank van Oekraïners is groot. Dat weten we misschien niet altijd goed over te brengen maar weet dat uw hulp heel erg gewaardeerd wordt.

 Speciale dank deze keer voor Roordink (www.roordink.nl), elke keer mogen we de bus gebruiken tegen een heel schappelijke prijs. Via Jan Banket (www.janbanket.nl) bestelde we deze keer een lading bloem. Een deel kregen we geschonken. Road2work (www.road2work.info)  leverde weer 5 pallets vol met heel goede huishoudelijke apparatuur. Van Barten Metaal (www.bartenmetaal.nl) mochten we 2 generatoren ontvangen en via Complementair (www.complementair.net) een lading nieuwe winterkleding. Via de GBS (www.gbs.nl) hebben we bijbels gekregen. Allen heel hartelijk dank!

 Als laatste willen we natuurlijk alle vrijwilligers bedanken die elke keer weer klaar staan om te helpen sorteren en inpakken!

 De reis zal naar verwachting een aantal dagen in beslag nemen. Binnenkort volgt hier weer een reisverslag.

 Begin maart is het volgende transport. Helpt u mee?

Copyright 2022 – BOOT Development Foundation – Made by Ludante

ANBI_zk_diap