Update noodhulp Oekraïne (24-03-2022)

Dag allemaal,

Bijgaand een korte update over de inzameling houdbaar voedsel en hulpproducten.

Voorgenomen reis
25 maart hopen we weer een reis richting Zjytomyr in Oekraïne te maken met houdbaar voedsel en andere hulpproducten. Momenteel zamelen we hiervoor voedsel en hulp goederen in. Wilt u ook spullen inleveren? Dat kan! Tijdens kantoortijden kunt u uw spullen brengen aan de Plesmanstraat 5 te Veenendaal (BOOT), of neem anders contact met op één van de contactpersonen, zie contacten Stichting BDF

Houdbaar voedsel / hulpproducten
Donderdagavond 24 maart gaan we alles wat ingezameld is, sorteren en tellen. Daarna gaat het de transportdozen in. We hopen weer voldoende voorraad voor een bus te hebben. Mooi om te zien hoe overal vandaan acties worden georganiseerd om goederen in te zamelen. Prachtige initiatieven ontstaan er en er wordt veel opgehaald. Iedereen die daar aan bijdraagt: Heel hartelijk dank!

Ook na 25 maart gaan we door met inzamelen. De nood is heel hoog en dankzij onze contacten in Oekraïne kunnen wij écht iets betekenen. Daarom hebben we besloten om regelmatig (bij voorkeur tweewekelijks) naar Oekraïne te gaan voor levering van gevraagde hulpgoederen. Helpt u blijvend mee? Dat kan dus door goederen te geven, zie onderstaande lijst, maar ook door een donatie aan Stichting BDF te doen. Zo maakt u ons werk ook financieel mogelijk. Alvast heel hartelijk dank voor uw ondersteuning!

De volgende telavond is 7 april, het weekend daarna staat de volgende reis gepland.

Op basis van de vragen uit Oekraïne zamelen we de volgende artikelen in:

 • Zonnebloemolie
 • Rijst
 • Macaroni
 • Suiker
 • Koffie
 • Thee
 • Soep in blik
 • Soep in pakjes
 • Babyvoeding
 • Flesjes water
 • Muesli/energie-repen
 • Crackers
 • Biscuit

Daarnaast ook:

 • Toiletpapier
 • Maandverband
 • Luiers
 • Tandpasta
 • Tandenborstels
 • Verbandmiddelen

Copyright 2022 – BOOT Development Foundation – Made by Ludante

ANBI_zk_diap